Trainingen

Bokszaktraining

De Bokszaktraining bij Total Training Center is de ideale manier om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en strakker in je vel te komen. 

Doordat je verschillende boks- en traptechnieken en andere diverse oefeningen met het eigen lichaamsgewicht doet, wordt je conditie, kracht en uithoudingsvermogen beter. Het is de ideale workout voor kracht, cardio en ontspanning. Tijdens de bokszaktraining wordt er niet gespard en is er geen fysiek contact met mede sporters. Alle technieken worden uitgevoerd op de bokszak. 

Heerlijk om aan het eind van de dag even alle spanning van je af te boksen. Maar ook perfect voor in de ochtend; zo begin je ontspannen en vol energie aan de dag.

Mobility training

Mobility training is een toevoeging op alle trainingen die wij bij Total Training Center geven.

Onderzoek heeft aangetoond dat mobiliteitstraining gunstig is voor de algehele gezondheid en prestaties. Het verbetert de balans, coordinatie, kracht, flexibiliteit en spieruithoudingsvermogen. Bovendien kan mobiliteitstraining blessures helpen voorkomen. De voordelen van mobiliteitstraining zijn onder meer: 

– verbeterde balans en coordinatie
– verbeterde kracht en flexibiliteit
– verbeterde ademhaling en bloedsomloop
– verhoogd bewegingsbereik in gewrichten

Deze training is voor iedereen toegankelijk; van recreant tot topsporter; man & vrouw; jong en oud.

AOD training

De AOD training bij Total Training Center is een kracht en conditie training. Door te trainen op een hele hoge hartslag, verbrand je veel meer calorieen dan wanneer je traint op een lage hartslag. 

Ook al is het percentage vet dat je uit dit aantal calorieen verbrand lager, dan nog is het werkelijk aantal verbrande vetcalorieen veel hoger dan bij elke andere cardio training. AOD training is een goede manier om calorieen te verbranden, gewicht te verliezen en tevens je spieren aan het werk te zetten. Calorieverbranding is zeer hoog. Ideaal als je niet gewend bent om te sporten. 

ABS workout

Bij Total Training Center hebben wij ook een ABS workout; een 30 minuten training waarbij allerlei buikspieroefeningen uitgevoerd worden. Wil je echt doelgericht aan je buik werken, dan is deze ABS workout echt wat voor jou.

Power Hour

Power Hour is een pure krachttraining bij Total Training Center. Krachttraining is namelijk niets meer dan het verstevigen en sterker maken van je spieren. Daarnaast zorgt krachttraining voor een verbeterde vetverbranding.

 Als laatste heeft krachttraining gewoon veel positieve invloeden op je algehele gezondheid. Krachttraining is uiteindelijk een vorm van beweging en voldoende beweging is nodig om je hart en bloedvaten in een goede conditie te houden. Voordelen van krachttraining zijn:

– meer kracht en sterkere spieren
– goede manier om af te vallen
– verbeterde mentale gezondheid
– opgewekt en energie gevoel
– meer zelfvertrouwen
– betere algehele gezondheid
– minder kans op blessures

Booty Workout Ladies Only

Booty Workout Ladies Only les bij Total Training Center is een training alleen voor vrouwen en wordt ook gegeven door een vrouw.

Bij Booty Workout Ladies Only krijg je verschillende soorten oefeningen die voornamelijk op de billen zijn gericht maar ook de buik en de benen. Je wordt er strakker, slanker en sterker van.

 
 

Personal Training

Bij Total Training Center is Personal Training het samen werken met een trainer die met jou de stappen onderneemt om te zorgen dat jij het resultaat behaald. 

Je hebt een doel en je gaat daarmee aan de slag. Wil je gericht en onder begeleiding aan de slag om je persoonlijke trainingsdoelen te halen? Kies dan voor een 1 op 1 Personal Training met Mike Winter of een van de andere trainers. 

Als voormalig Nederlands bokskampioen weet Mike als geen ander wat ervoor nodig is om je trainingsdoelen te behalen. Je krijgt optimale begeleiding en een persoonlijk plan van aanpak.

Logo Total Training Center Mike

Philippusweg 11, 3125 AS Schiedam
Telefoon: +31 6 3485 8688
Email: mwinter-pt@hotmail.com

KvK: 59348984
Triodos Bank: NL88TRIO 0390 9789 73
t.n.v. Total Training Center Rotterdam

Veelgestelde vragen

Voor onze trainingen heb je een sportbroek/legging en shirt nodig. Neem altijd een handdoek mee. Mocht je zelf bokshandschoenen hebben, neem deze vooral mee. Bij ons zijn bokshandschoenen te huur en zelfs ook te koop.

Zeker! Iedereen is welkom bij ons. Man, vrouw, jong, oud het maakt niet uit. Iedereen kan meedoen!

Openingstijden

10:00 – 11:00 uur AOD training (kracht en conditie)
19:00 – 20:00 uur Ladies only Booty Workout

10:00 – 11:00 uur Bokszaktraining
19:00 – 20:00 uur AOD training (kracht en conditie)
20:00 – 21:00 uur Bokszaktraining 

19:00 – 20:00 uur Leg Day Workout

10:00 – 11:00 uur Bokszaktraining
19:00 – 20:00 uur AOD training (kracht en conditie)
20:00 – 21:00 uur Bokszaktraining

10:00 – 11:00 uur Power Hour (krachttraining)

11:00 – 12:00 uur Bokszaktraining

11:00 – 12:00 uur Bokszaktraining