Booty Workout Ladies Only

Booty Workout Ladies Only is een uur lang oefeningen doen speciaal voor de billen! Ook de buik en de benen worden meegenomen in deze training. Speciaal voor de dames een uur lang gezamelijk keihard trainen. 

Zak training

Zak training is afgeleid van het boksen en kickboksen. In eerste instantie leer je de technieken van het boksen en kickboksen op de boks zak maar tegelijkertijd werk je aan je conditie en spierkracht door middel van lichamelijke oefeningen en wordt je constant uitgedaagd om de combinaties correct uit te voeren. Belangrijk om te vermelden is dat er geen direct fysiek contact is tijdens deze training. Zak training is een perfecte workout; uw conditie en spierkracht wordt opgebouwd, zodat u een strak en sterk lichaam krijgt.

High Intensity Interval Training

De Airbike wordt aangedreven door luchtweerstand, waardoor de training zwaarder wordt naarmate je intensiever traint. Het luchtweerstandsysteem in combinatie met het bewegen van je hele lichaam, maakt de Airbike een geweldig apparaat voor iedere HIIT (High Intensity Interval Training).

Door te trainen op een hele hoge hartslag, verbrand je veel meer calorieën dan wanneer je traint op een lage hartslag. Ook al is het percentage vet dat je uit dit aantal calorieën verbrand lager, dan nog is het werkelijk aantal verbrande vetcalorieën veel hoger dan bij elke andere cardio training.

De Concept 2 roeitrainer & Ski-erg is een goede manier om calorieën te verbranden, gewicht te verliezen en tevens je spieren aan het werk te zetten. Calorieverbranding is zeer hoog. Tevens ook goed voor algemene fitheid & conditie. Helpt goed om je armen en benen strak in het vel te krijgen. Ideaal als je niet gewend bent om te sporten

Omdat je spieren echter hard hebben moeten werken bij HIIT, gaat je ververbrandingsproces echter tot wel 30 minuten door!

Copyright Total Training Center Rotterdam